X
image

Tilbehør

Få glæde af diskret og problemfri betjening med Rextons tilbehør.

Tilbehøret til Rextons høreapparater gør vores høreapparater diskrete og lette at håndtere. Ved at bruge en lader eller en fjernbetjening til høreapparatet får du endnu mere kontrol over din hørelse. Vi tilbyder endda Bluetooth®-kompatibelt tilbehør til dit høreapparat! I forbindelse med din høretest anbefaler vi, at du spørger din høreklinik om, hvilket høreapparat, der er det rette for dig.

Man-smartphone-SmartConnect_752x752
Smart-LiIon-Power-Charger_1200x800

Stellar Li-on Charger

Stellar Li anvender en smart induktiv oplader og har et indbygget litium-ion-batteri, så du slipper for at skifte de små batterier i høreapparatet.

Opladeren har ingen ladekontakter, hvilket gør den endnu nemmere at anvende. Apparaterne skal blot anbringes i laderen, og efter fire timer er høreapparaterne klar til 24 timers brug. Apparaterne kan tilpasses med fire forskellige receivere, hvilket gør dem attraktive selv for personer med kraftigt høretab.

Smart-Power-Charger_1200x800

Smart Power-oplader

Brug den til at oplade og tørre dine høreapparater og opbevar dem sikkert om natten.På den måde sikrer du en hel dag med ubekymret hørelse. Vores genopladelige høreapparater volder ingen problemer – de genopladelige batterier skal blot skiftes en til to gange om året i stedet for ugentligt!

Smart Connect

Diskret, håndfri Bluetooth-fjernbetjening, der giver dig mulighed for at høre dine telefonopkald i begge ører uden at røre ved telefonen eller have behov for en særskilt Bluetooth-øresnegl. Smart Connect giver dig også mulighed for at streame musik, TV og anden lyd lige ind i dine høreapparater og fungerer samtidig som en fjernbetjening til høreapparatet.

Smart-Connect_closed_1200x800

Tilbehør til Smart Connect

Følgende tilbehør er nyttigt ekstraudstyr til Smart Connect:

Speech-Connect_1200x700

Speech Connect

Denne trådløse mikrofon kan bæres af en tredje person. Den sender og forstærker lyden direkte til dine høreapparater og gør taleforståelsen lettere.

Smart Transmitter

Sender lydsignaler fra andre enheder, som for eksempel dit fjernsyn, lydanlæg, computer eller andre enheder direkte til dine høreapparater. Giver dig mulighed for at streame lyd fra dine yndlingsprogrammer direkte til dine høreapparater!

Smart-Transmitter_1200x700

Fjernbetjeninger

Smart-Key_1000x1000

Smart Key

Lille, diskret fjernbetjening til dine høreapparater der gør det muligt for dig at ændre lydstyrke, programmer mv.

Smart Remote

En brugervenlig fjernbetjening til dit høreapparat med skærm, der gør det nemt for dig at justere lydstyrke, programmer og at tænde og slukke for dine høreapparater samtidig med andre særligt tilpassede funktioner.

Smart-Remote_side_1200x800

Bluetooth-mærkets navn og logo ejes af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne hos Sivantos GmbH sker i henhold til en licensaftale