X
image

Tilbehør

Få glæde af diskret og problemfri betjening med Rextons tilbehør.

Tilbehøret til Rextons høreapparater gør vores høreapparater diskrete og lette at håndtere. Ved at bruge en lader eller en fjernbetjening til høreapparatet får du endnu mere kontrol over din hørelse. Vi tilbyder endda Bluetooth®-kompatibelt tilbehør til dit høreapparat! I forbindelse med din høretest anbefaler vi, at du spørger din høreklinik om, hvilket høreapparat, der er det rette for dig.

square-1
Accessories_SmartPower

Smart Power-oplader

Brug den til at oplade og tørre dine høreapparater og opbevar dem sikkert om natten.På den måde sikrer du en hel dag med ubekymret hørelse. Vores genopladelige høreapparater volder ingen problemer – de genopladelige batterier skal blot skiftes en til to gange om året i stedet for ugentligt!

Smart Connect

Diskret, håndfri Bluetooth-fjernbetjening, der giver dig mulighed for at høre dine telefonopkald i begge ører uden at røre ved telefonen eller have behov for en særskilt Bluetooth-øresnegl. Smart Connect giver dig også mulighed for at streame musik, TV og anden lyd lige ind i dine høreapparater og fungerer samtidig som en fjernbetjening til høreapparatet.

Accessories_SmartConnect

Tilbehør til Smart Connect

Følgende tilbehør er nyttigt ekstraudstyr til Smart Connect:

Accessories_SpeechConnect

Speech Connect

Denne trådløse mikrofon kan bæres af en tredje person. Den sender og forstærker lyden direkte til dine høreapparater og gør taleforståelsen lettere.

Accessories_SmartTransmitter

Smart Transmitter

Sender lydsignaler fra andre enheder, som for eksempel dit fjernsyn, lydanlæg, computer eller andre enheder direkte til dine høreapparater. Giver dig mulighed for at streame lyd fra dine yndlingsprogrammer direkte til dine høreapparater!

Fjernbetjeninger

Accessories_SmartKey

Smart Key

Lille, diskret fjernbetjening til dine høreapparater der gør det muligt for dig at ændre lydstyrke, programmer mv.

Smart Remote

En brugervenlig fjernbetjening til dit høreapparat med skærm, der gør det nemt for dig at justere lydstyrke, programmer og at tænde og slukke for dine høreapparater samtidig med andre særligt tilpassede funktioner.

Accessories_SmartRemote

Bluetooth-mærkets navn og logo ejes af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af sådanne hos Sivantos GmbH sker i henhold til en licensaftale