Det smarte høreapparat, du kan bruge hele dagen. Stellar er nem at bruge. Det oplades trådløst om natten, så du ikke skal bekymre dig om at håndtere små batterier. Mange automatiske funktioner gør, at du kan klare mange forskellige situationeri løbet af dagen uden at skulle justere på apparatet. Stellar RIC 8C streamer lyd direkte fra iPhone og så betyder My Voice funktionen en endnu bedre gengivelse af egen stemme.

Stellar_RIC_8C_MyCore_silver_732x732

Oplades med smart litium-ion-teknologi

Kontaktløs, nem og automatisk opladning af høreapparatet. Opladning stopper automatisk, når det er fuldt opladet. Høreapparatet slukker automatisk, når det anbringes i opladeren, og tænder igen, når det fjernes fra opladeren.

Direkte streaming til telefoner, TV og meget mere

Stellar har direkte forbindelse til iPhone. TV og andre Bluetooth-enheder kan forbindes med Stellar 8c via Smart Transmitter 2,4 eller Smart Mic.

My Voice

Sikrer, at din stemme gengives naturligt. My Voice genkender din stemme og behandler den, så egen stemme lyder helt naturlig og behagelig.

MyCore-funktioner:

 • My Voice
 • Direkte streaming fra iPhone
 • Binaural signalbehandling
 • Tilsluttes TV via Smart Transmitter 2,4
 • Kan justeres med fjernbetjening eller app på din smartphone
MyCore Logo_1000x480

Kompatibel med MyCore tilbehør

Smart-LiIon-Power-Charger_1200x800

Smart Li-ion Power

Høreapparatet Stellar Li lever op til sit navn med smart, state-of-the-art opladning og en litium-ion-celle, der eliminerer behovet for at skifte batterier. Stellars Smart Li-ion-oplader har ingen opladerkontakter, hvilket gør det nemt at oplade høreapparaterne. På bare fire timers opladning er apparaterne klar til yderligere 24 timers brug. Med fire receiver-muligheder er Stellar Li også egnet til brugere med stort høretab.

 

 

 

Smart-Remote-App_1200px

Smart Direct App

En App som gør det muligt at bruge din smartphone til at betjene og indstille dine høreapparater. Du kan f.eks. ændre lydstyrken, skifte lytteprogram eller styre retningsfunktionen på dine høreapparater. Kan bruges til både Android og iPhone.

Download gratis fra App Store

Download gratis fra App Store

Download gratis fra Google Play

Download gratis fra Google Play

 

Smart-Transmitter_2.4_1200

Smart Transmitter 2.4

Et ekstra tilbehør, der streamer lyd fra f.eks. TV og musikanlæg direkte til MyCore høreapparater i ægte stereo i Dolby Digital Sound kvalitet.

Smart-Mic_1200x800

Smart Mic

 • En lille fjern-mikrofon, der bruger Bluetooth® til at streame talerens stemme til MyCore enheder. Den kan også bruges til at give håndfri telefonering til f.eks. Android telefoner.
 • Kan bruges som en fjernbetjening.
 • Er ekstra tilbehør til MyCore høreapparater.
Smart-Key_1200x800

Smart Key

 • En lille, diskret fjernbetjening med store taster for nem betjening af dine høreapparater. Du kan ændre lydstyrken eller skifte lytteprogrammer.
 • Det ekstra tilbehør kan bruges sammen med MyCore eller TruCore høreapparater.
Emerald-S_8C_RIC_MyCore_silverS_1200x800

CROS RIC 8C

 • Er du næsten døv eller helt døv på det ene øre og har du rigtig svært ved at forstå tale i støjende omgivelser, kan vores nye trådløse CROS apparater hjælpe dig. CROS-enheden opfanger lyde ud for dit døve øre og sender det over til det andet øre.
 • Har du også et høretab på det bedre øre, forstærkes lyden i høreapparatet efter dit høretab; dette kaldes en BiCROS løsning.
 • CROS-enheden sender lyde trådløst til apparatet på det andet øre.
 • Bruger en helt ny Wireless Sync Teknik med et meget lavt batteriforbrug.