X
image

MyCore RIC

De nye MyCore 8c høreapparater med en helt naturlig lyd og streaming til alle typer smartphones.

De nye Rexton MyCore høreapparater har en helt naturlig lyd. MyCore høreapparater har en avanceret og automatisk binaural signalbehandling kombineret med streaming forbindelse til alle typer af Bluetooth-telefoner. Vi er specielt stolte af en helt unik nyhed, My Voice, som får din egen stemme til at lydt naturlig.

MyCore 8c høreapparater kan fås både som små, avancerede RIC-apparater, hvor højtaleren sidder i øregangen og som traditionelle, fleksible bag-øret apparater med en individuel øreprop. I begge tilfælde bliver din høreoplevelse tilpasset dine individuelle behov.

Dine fordele med MyCore 8c

MyCore høreapparater har mange tekniske og automatiske funktioner, der giver dig fordele i din hverdag, så du får en helt naturlig lyd og god taleforståelse.

Streaming af lyd

Egenskab: Forbinder MyCore høreapparater direkte med iPhone. Med den nye Smart Transmitter 2.4 kan lyd streames direkte fra TV og andre enheder med Bluetooth® forbindelse til MyCore høreapparater. Smart Mic kan bruges som en fjern-mikrofon eller som en forbindelse til andre typer af Bluetooth-telefoner. Egenskab: Med Smart Mic forbindes MyCore høreapparater med Android smartphones til f.eks. håndfri betjening af mobiltelefonen.

Fordel: Du oplever, at det et er nemt at snakke med familie og venner.

My Voice

Egenskab: Genkender din egen stemme og behandler den helt uafhængigt af andre personers stemmer. Baggrundsstøj dæmpes helt automatisk.

Fordel: Du oplever, at din egen stemme nu lyder helt naturlig og behagelig.

Voice Ranger

Egenskab: Bevarer den naturlige lydstyrke og lydopfattelse af den vigtige tale for dén person, du kigger på, og dæmper andre personers stemme uden, at du mister en fornemmelse af, at der foregår noget omkring dig.

Fordel: Du oplever, at det er nemmere at følge med i en vigtig samtale i støjende omgivelser, hvor mange personer taler samtidig.

Stereo iLock

Egenskab: Giver dig mulighed for at fokusere på en bestemt persons stemme lige foran dig med effektive retningsbestemte mikrofoner.

Fordel: Du oplever tydelig fokus på, hvad dén person, du kigger på, siger. Det giver bedre taleforståelse i støjende situationer.

Intelligent Feedback Preventer

Egenskab: Minimerer risikoen for hyl ved at hurtigt genkende og dæmpe hyl (feedback).

Fordel: Du oplever ingen hyl fra dine MyCore høreapparater.

Dynamic Extender

Egenskab: Forøger dynamikområdet for lyde. Du hører kraftigere lyde uden forvrængning

Fordel: Du oplever en forbedret lydkvalitet så du hører både svage og meget kraftige lyde bedre og mere tydeligt. Det er specielt vigtigt, hvis du lytter meget til musik.

MyCore tilbehør

En helt ny Bluetooth® forbindelse giver dig mulighed for at streame telefonsamtaler og musik direkte fra din iPhone til dine MyCore høreapparater. Streamer lyd fra TV med det ekstra tilbehør Smart Transmitter 2.4. Du kan diskret betjene dine høreapparater med gratis Apps til Android og iOS smartphones. Du kan snakke helt håndfrit med de fleste enheder med Bluetooth® –forbindelse med en Smart Mic.

Smart-Direct-App_grey_400x400

Smart Direct App

 • En App som gør det muligt at bruge din smartphone til at betjene og indstille dine høreapparater. Du kan f.eks. ændre lydstyrken, skifte lytteprogram eller styre retningsfunktionen på dine høreapparater. Kan bruges til både Android og  iPhone.
Smart-Mic_1000x1000

Smart Mic

 • En lille fjern-mikrofon, der bruger Bluetooth® til at streame talerens stemme til MyCore enheder. Den kan også bruges til at give håndfri telefonering til f.eks. Android telefoner.
 • Kan bruges som en fjernbetjening.
 • Er ekstra tilbehør til MyCore høreapparater.
Smart-Transmitter_2.4_1000x1000

Smart Transmitter 2.4

 • Et ekstra tilbehør, der streamer lyd fra f.eks. TV og musikanlæg direkte til MyCore høreapparater i ægte stereo i Dolby Digital Sound kvalitet.
MyCore_CROS-RIC-8C_1000x1000-1

CROS RIC 8C

 • Er du næsten døv eller helt døv på det ene øre og har du rigtig svært ved at forstå tale i støjende omgivelser, kan vores nye trådløse CROS apparater hjælpe dig. CROS-enheden opfanger lyde ud for dit døve øre og sender det over til det andet øre.
 • Har du også et høretab på det bedre øre, forstærkes lyden i høreapparatet efter dit høretab; dette kaldes en BiCROS løsning.
 • CROS-enheden sender lyde trådløst til apparatet på det andet øre.
 • Bruger en helt ny Wireless Sync Teknik med et meget lavt batteriforbrug.
Smart-Key_1000x1000

Smart Key Remote

 • En lille, diskret fjernbetjening med store taster for nem betjening af dine høreapparater. Du kan ændre lydstyrken eller skifte lytteprogrammer.
 • Det ekstra tilbehør kan bruges sammen med MyCore eller TruCore høreapparater.

Læs mere om MyCore høreapparater E

Emerald S 8C RIC

Læs mere

Emerald M 8C RIC

Læs mere

Mosaic M 8C BTE

Læs mere